Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 18:58

مرغ آناناسی

مرغ آناناسی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

شکر قهوه‌ای یک‌چهارم پیمانه

آب آناناس یک پیمانه

آب مرغ یک‌دوم پیمانه

سس سویا 3 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 1 حبه

کره  50 گرم

سینه مرغ خرد‌کرده 600 گرم

کمپوت آناناس  500 گرم

نشاسته ذرت 2 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کره  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت اجاق کاراملی کنید.

آن‌گاه آب آناناس را بیفزائید و صبر کنید تا تکه‌های نباتی کارامل حل شود.

سپس آب مرغ، سس‌سویا و سیر را بیفزائید و پس از 5 دقیقه جوشیدن، سس را از روی حرارت برداری اینک کره را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق آب کنید و تکه‌های مرغ را بیفزائید و تفت دهید تا طلایی شود.

حالا آناناس را افزوده و پیوسته آن را هم بزنید. نشاسته را نیز به سس فراهم کرده اضافه کنید و بعد به مرغ بیفزائید و چند دقیقه روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.

اکنون می‌توانید مرغ را در ظرف مناسب پذیرایی همراه با چلو سرو نمائید.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشمرغ آناناسیطرز تهیه انواع غذا با مرغطرز تهیه مرغ آناناسیخوراک مرغ آناناسی تعداد بازديد: 1088 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است