Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 15 اسفند 1402 - 04:31

راتای مرغ و گردو

راتای مرغ و گردو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

سینة مرغ پخته  یک دوم از یک عدد متوسط

گرده برشته و خرد کرده  یک دوم پیمانه

نمک و فلفل  به میزان لازم

شوید خرد کرده  1 قاشق سوپخوری

سس مایونز  3 قاشق سوپخوری

پنیر لبنه  300 گرم

نان تست  1 بسته

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

سینه مرغ را در غذاساز پوره کنید.

آن‌گاه پوره سینه مرغ، گردو برشته، نمک، فلفل، شوید، سس مایونز و پنیر لبنه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

حالا رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس نان‌های تست را در توستر برشته کنید و با کاتر یا هر نوع کاتر به سلیقه خودتان قالب بزنید، در هنگام قالب زدن نان را از کاتر جدا نکنید اینک درون کاتر را بامواد فراهم کرده پر کنید و قدری بفشارید.

حالا به آرامی کاتر را جدا سازید سپس راتای آماده را در سینی بچینید، رویش را تزئین کنید و دوباره تا هنگام سرو در یخچال نگهداری کنید.

برچسب ها: آشپزباشیشور و شیرینراتای مرغ و گردومرغ و گوشتغذای بین مللراتای مرغگردو تعداد بازديد: 1850 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است