Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 01:37

ران تـو پـُـر | طرز تهیه ران توپر

ران تـو پـُـر | طرز تهیه ران توپر

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

ران تـو پـُـر | طرز تهیه ران توپر

ران مرغ  4-3 عدد

هویج متوسط 1 عدد

كدوی سبز متوسط 1 عدد

كرفس 1 ساقه

سویا سس 1 قاشق سوپخوری

پودر خردل  1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

روغن مایع 100 گرم

زعفران حل كرده  2 قاشق چایخوری

 

 

 

طرز تهیه ران توپر

به كمك چاقوی تیزی از قسمت بالای ران، استخوان را از گوشت جدا كنید؛ به طوری كه غضروف روی به استخوان بماند. هنگامی كه استخوان را بیرون می‌كشید، ران پشت و رو می‌شود و پوست به داخل می‌رود. اكنون تاندون‌های مرغ را قیچی كنید و دوباره ران را پشت و رو نمائید تا پوست ران رو قرار بگیرد.

سپس هویج، كدو و كرفس را به اندازه‌های 1×10 سانتیمتر ببرید و از هر كدام چند تكه بردارید و به شكل دسته داخل ران‌ها قرار دهید. آن‌گاه سویا سس، پودر خردل، نمك و فلفل را با هم مخلوط سازید و روی مرغ بریزید. در تابه‌ای روغن را با حرارت ملایم گرم كنید و ران‌ها را در آن سرخ نمائید. در پایان، زعفران را بیفزائید و بقیه‌ی هویج، كدو وكرفس را جهت تزئین كنار غذا بگذارید.

برچسب ها: ران مرغران توپرطرز تهیه ران توپرطرز تهیه ران مرغغذا با ران مرغ تعداد بازديد: 2848 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است