Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 21:57

اردور مرغ و پیازچه

اردور مرغ و پیازچه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 – 6 نفر

سیر له کرده ۲ حبه

پیازچة خرد کرده ۵ ساقه

فلفل‌دلمه‌ای قرمز ریز خرد کرده نصف از یک عدد

کره ۲۵ گرم

سینه مرغ چرخکرده ۳۵۰ گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

پودر آویشن یک دوم قاشق چایخوری 

نان تست کوچک یک بسته

کنجد  به میزان لازم

پنیر موزارلا رنده کرده به میزان لازم

آشپزباشی - معصومه فلاحی

سیر، پیازچه و فلفل دلمه ای را در کره تفت دهید و کنار بگذارید.

آن‌گاه  مرغ را به همراه نمک، فلفل و آویشن مزه‌دار کنید.

سپس سبزیجات خنک شده را اضافه کنید. حالا یک لایه نازک از مواد روی نان تست قرار دهید و با پالت سطح آن را صاف کنید.

اینک قسمت گوشتی اردو‌رهای آماده را در کنجد زده و در روغن سرخ کنید.

می‌توانید به جای کنجد قدری پنیر روی نان‌ها بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180درجة سانتیگراد

15-20 دقیقه آن را بپزید تا سطح نان طلایی‌رنگ شود.

برچسب ها: مرغاردوراردور مرغآشپزباشیشور و شیریناردور مرغ و پیازچهمرغ و پیازچه تعداد بازديد: 125 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است