Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 21:58

رول سیب‌زمینی گوشتی

رول سیب‌زمینی گوشتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 نفر

سیب‌زمینی رنده کرده3 عدد متوسط

گشنیز خرد کرده50 گرم

نمک و فلفل             به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده        2 عدد

زعفران حلکرده       1 قاشق سوپخوری

روغن برای سرخ کردن          به میزان لازم

پنیر موزارلای رنده کرده        100 گرم

جعفری ریز خرد کردهبرای تزئین

 مواد میانی

گوشت چرخکرده    350 گرم

پیاز رنده کرده         1 عدد متوسط

نمک و فلفلبه میزان لازم

زردچوبهیک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمزیک‌هشتم قاشق چایخوری

روغن مایع2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز ریز خرد کردهاز هر کدام یک عدد کوچک

رب گوجه‌فرنگی1 قاشق سوپخوری

قارچ ریز خرد کرده10 عدد

آب گرم250 میلی‌لیتر

پنیر موزارلای رنده کرده100 گرم

 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

 سیب‌زمینی، گشنیز، نمک، فلفل، تخم‌مرغ و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه کاغذ نسوز روغنی را در سینی مناسبی قرار دهید. قدری با روغن سطح آن را آغشته کنید و مایع سیب‌زمینی را روی آن بریزید. سطح آن را صاف کنید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا سطح آن طلائی شود. حالا از فر بیرون آورید و مواد میانی را رویش بریزید و سطح آن را صاف کرده و آن را از لبه رول کنید. اینک پنیر را روی آن بریزید و رویش را با جعفری بیارائید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح پنیر برشته شود. اکنون در ظرف مناسبی بگذارید و برش بزنید.

روش آماده‌سازی مواد میانی

گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را به همراه روغن در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای، رب گوجه‌فرنگی و قارچ را افزوده و قدری دیگر تفت دهید. سپس آب را اضافه کنید و آن را بپزید تا آبش کاملا کشیده شود. حالا کمی صبر کنید تا مایه قدری خنک شود. پنیر را اضافه و مخلوط کنید.

برچسب ها: سیب زمینیرول گوشترول سیب زمینیشور و شیرینرول سیب‌زمینی گوشتیگوشت و سیب زمینی تعداد بازديد: 176 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است