Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 01:07

كباب انگشتی | طرز تهیه کباب انگشتی

كباب انگشتی | طرز تهیه کباب انگشتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کباب انگشتی:

گوشت چرخكرده 500 گرم

 

پیاز رنده‌كرده و آب گرفته 1 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

جعفری خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

پودر زیره 1 قاشق سوپخوری

 

پودر تخم‌گشنیز 1 قاشق سوپخوری

 

روغن به میزان لازم

 

زعفران آسیاب‌كرده به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب انگشتی:

در كاسه‌ مناسبی گوشت، پیاز، نمك و فلفل را مخلوط كنید و خوب ورز دهید. آن‌گاه جعفری، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها را بیفزائید و دوباره ورز دهید. سپس هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مخلوط فراهم كرده، بردارید و به شكل انگشت درآورید و در تابه چربكرده سرخ كنید.

حال زعفران را با 2 قاشق سوپخوری آب جوش مخلوط كنید و روی كباب بریزید و به مدت 5 دقیقه آن را دم كنید. اكنون كباب را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با گوجه‌فرنگی، پیاز و حلقه‌های لیموترش بیارائید.

یادآوری: این كباب را می‌توان با گوشت چرخكرده مرغ نیز فراهم نمود.

 

برچسب ها: کبابكباب انگشتیآموزش كباب انگشتیروش تهیه كباب انگشتیمواد اولیه كباب انگشتیتهیه كباب انگشتیآشپزی با كباب انگشتی تعداد بازديد: 1023 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است