Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 23 تیر 1403 - 13:50

فیله سرخکرده با پوره هویج و سیب زمینی

فیله سرخکرده با پوره هویج و سیب زمینی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر 

فیله گوساله 1 کیلوگرم

فلفل سیاه به میزان لازم

موسیر رنده کرده 1 قاشق چایخوری

سیب‌زمینی پخته و رنده کرده 2 عدد بزرگ

زنجفیل رنده کرده 1 قاشق سوپخوری

کره آبکرده 150 گرم

هویج پخته و رنده کرده 2 عدد درشت

کمپوت سیب به میزان لازم 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فیله را با فلفل، زنجفیل و موسیر مزه‌دار کنید و درون فویل بپیچید و دوسر آن را محکم کنید.

حالا آن را به مدت 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس روی صفحه گریل یا در تابه اطراف فیله را برشته کنید.

اینک فیله سرخکرده را از وسط برش دهید و در ظرف مناسبی بگذارید.

حالا پوره سیب‌زمینی را با کره مخلوط کنید و پوره هویج را به آن بیفزائید.

اکنون اطراف فیله سرخکرده را با پوره و کمپوت سیب بیارائید.

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با گوشتآشپزباشیشور و شیرینفیله سرخکرده با پوره هویج و سیب زمینیفیله سرخکردهشور و شیریت تعداد بازديد: 854 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است