Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 21 آبان 1398 - 21:58

کباب تابه‌ای  مرغ

کباب تابه‌ای  مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ چرخکرده 500 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

پیاز رنده کرده یک عدد بزرگ

سیر له کرده 2 حبه

آرد سوخاری 2 قاشق سوپخوری

کره نرم شده 50 گرم

پاپریکا یک قاشق چایخوری

زعفران حلکرده یک قاشق سوپخوری

آشپزباشی -فرخناز حاتمی

گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز، سیر، آرد سوخاری، کره، پاپریکا و زعفران را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا گوشت کاملا نرم و منسجم شود.

آن‌گاه در تابه مستطیل شکلی آن را پهن کنید و با دست مرطوب سطح آن را کاملا صاف و یکدست کنید.

حالا تابه را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته و برشته شود.

سپس از فر خارج کرده و به آرامی کباب را برش بزنید و به همراه گوجه گیلاسی آن را بیارائید.

برچسب ها: مرغکباب مرغآشپزباشیکباب تابه ایشور و شیرینکباب تابه‌ای  مرغ تعداد بازديد: 137 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است