Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 22:34

بورک بلغور و گوشت

بورک  بلغور و گوشت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

روغن به میزان لازم
پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط
گوشت چرخکرده  500 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
بلغور خیسانده  1 پیمانه
گردو خرد کرده1 پیمانه
جعفری خرد کرده50 گرم
فلفل تندیک‌دوم قاشق چایخوری
پنیر موزارلای رنده کرده250 گرم
خمیر فیلوبه میزان لازم
تخم‌مرغ همزده2 عدد
کنجد به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزار منش :

روش‌تهیه

روغن را روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز را اضافه کنید و آن را تفت دهید تا قدری طلایی شود. اینک گوشت، نمک و فلفل را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا گوشت بپزد. شعله را خاموش کرده و بلغور، گردو، جعفری و فلفل تند را بیفزائید. قدری صبر کنید تا خنک شود. حالا پنیر را بیفزایید و مخلوط کنید. سپس بورک را با خمیر فیلو به شکل دلخواه بپیچید، در تخم‌مرغ زده و در کنجد بغلتاید و در روغن داغ سرخ کنید. بورک را همراه با سس دلخواه سرو
نمائید.

برچسب ها: بورک گوشتاعظم گلزار منشبورکبورک بلغور و گوشتطرز تهیه بورک بلغور و گوشت تعداد بازديد: 752 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است