Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:33

مرغ مدیترانه‌ای

مرغ مدیترانه‌ای

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 3 نفر

پياز ١ عدد

سير ٢ حبه

روغن زيتون ٢ قاشق سوپخورى

آب ليمو ترش  از یک ١ عددلیمو

گشنيز و جعفرى هركدام ٢ قاشق سوپخورى

پودرزنجفيل ١ قاشق چايخورى

نمک و فلفل سياه ١ قاشق چايخورى

زردچوبه  ١ قاشق چايخورى

دارچين ١ قاشق چايخورى

ران مرغ  3 عدد

زيتون دو سوم پيمانه

آشپزباشی - سرمه جلیلی

پياز، سير، روغن زيتون، آب ليموترش، گشنيز، جعفرى، زنجفيل، نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين را  میکس کنید و در قابلمه مناسبی بریزید.

آن‌گاه ران مرغ‌ را به آن اضافه کنید و  اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد.

سپس زیتون‌ها را بیفزائید و از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: غذای مللغذای مدیترانه ایآشپزباشیسرمه جلیلیانواع غذا با گوشت مرغمرغ مدیترانه ایخوراک خوشمزه مرغ تعداد بازديد: 1362 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است