Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 23:44

ترشه کباب

ترشه کباب

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

سینۀ مرغ  خرد کرده   1 کیلو

سیر له کرده    3 حبه

آب پیاز    100 میلی لیتر

رب انار    120 گرم

سماق   یک قاشق سوپخوری

نمک   به میزان لازم

فلفل سیاه     یک دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون    100میلی لیتر

آشپزباشی - کیان رنجبر

سینۀ مرغ، سیر، آب پیاز، رب انار، سماق، نمک و فلفل را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن گاه روغن زیتون را بیفزائید و خوب هم بزنید.

حالا روی آن را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس گوشت های مزه دار کرده را به سیخ بکشید و در تابۀ مناسبی تفت دهید.

برچسب ها: انواع کبابآشپزباشیکباب ترشکیان رنجبرغذاهای گوشتیترشه کبابروش تهیه ترشه کباب تعداد بازديد: 1025 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است