Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:50

کباب چوبی گوشت و مرغ

کباب چوبی گوشت و مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر 

فیله مرغ چرخکرده 300 گرم

پیاز رنده کرده و آبگرفته یک عدد متوسط

نمک و فلفل  به میزان لازم

پودر سیر یک چهارم قاشق چایخوری

زعفران حلکرده یک قاشق سوپخوری

خامه صبحانه 30 گرم 

مواد لازم کوفته گوشت

گوشت چرخکرده 300 گرم

پیاز رنده کرده و آبگرفته یک عدد متوسط

نمک و فلفل به میزان لازم

خامه صبحانه 30 گرم

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

پاپریکا یک دوم قاشق چایخوری

ترکیب روغن و کره 100 گرم

آشپزباشی - فرخناز حاتمی

فیله مرغ، پیاز، نمک، فلفل، پودر سیر، زعفران و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا کاملا چسبنده و منسجم شود.

آن‌گاه هر بار با دست مرطوب قدری از آن را برداشته، گرد کنید و کنار بگذارید.

سپس گوشت چرخکرده، پیاز، نمک،‌ فلفل، خامه، زعفران  و پاپریکا را ترکیب کنید.

حالا قدری از گوشت را برداشته و کمی بزرگ‌تر از کوفته‌های مرغ گرد کنید و کنار بگذارید.

اینک کوفته‌های مرغ و گوشت را یک ساعت در یخچال بگذارید. سپس مطابق شکل به سیخ بکشید مجددا یک ساعت دیگر در یخچال بگذارید.

حالا مخلوط کره و روغن را در تابه مناسبی روی اجاق بگذارید تا داغ شود. کوفته‌های کبابی را در آن تفت دهید.

سپس سیخ‌های کباب‌ را در سینی مخصوص فر قرار دهید و روی کباب‌ها را با مخلوط کره و روغن آغشته کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا طلائی شود.

یادآوری

سیخ‌های چوبی را یک ساعت در آب قرار دهید تا هنگام پخت در فر رنگ سیخ‌ها تغییر نکند.

برچسب ها: کباب چوبیآشپزباشیشور و شیرینکباب چوبی گوشت و مرغدستور تهیه کباب چوبی گوشت و مرغروش تهیه کباب چوبی گوشت و مرغطرز تهیه کباب چوبی گوشت و مرغ تعداد بازديد: 867 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است