Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:48

بنیه زعفرانی فیله مرغ

بنیه زعفرانی فیله مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

فيله مرغ........................ 500 گرم (حدوداً 9 عدد)

روغن مايع ...................نصف فنجان

آب آناناس .....................1 فنجان

نمك................... مقداري

فلفل قرمز................. 1 قاشق چايخوري

آب ليموترش تازه................... نصف فنجان

 

مواد لازم براي روية جوجه چيني:

آرد شيريني ....................2 فنجان

بكينگ‌پودر ......................1 قاشق غذاخوري

جوش شيرين.................... نصف قاشق مرباخوري

نمك و فلفل سفيد.................. 1 قاشق مرباخوري

ماءالشعير.................. 1 فنجان

شير..................... 1 فنجان

سفيدة تخم‌مرغ.....................2 عدد

زعفران.................3 قاشق چايخوري

 

روش‌تهیه

ابتدا فيله‌ها را از وسط به دو قسمت تقسيم كنيد و در محلولي مركب از روغن، آب آناناس، نمك، فلفل و آبليمو به مدت 3 ساعت بخوابانيد.

براي تهية مواد روية جوجه چيني ابتدا آرد و بكينگ‌پودر، جوش شيرين، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و سپس ماءالشعير و شير را بيفزاييد و خيلي خوب هم بزنيد. در ظرفي ديگر سفيده را با همزن آنقدر بزنيد تا خوب كف كند و وقتي ظرف را بر‌ مي‌گردانيد از ظرف نريزد. سفيدة زده شده را نيز به مواد اضافه كنيد و در آخر هم زعفران را بيفزاييد و مواد را خوب مخلوط كنيد.  فيله‌ها را از مواد بيرون آورده و به مدت 2 تا 3 دقيقه صبر كنيد تا آب آنها كشيده شود و بعد آنها را در ماية جوجه چيني فرو برده و در روغن داغ سرخ كنيد. وقتي جوجه‌ها طلايي رنگ شدند از روغن بيرون آوريد و بر روي حولة آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیپیش غذاجوجه چینیبنیه زعفرانی فیله مرغطرز تهیه بنیه تعداد بازديد: 405 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است