Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 مهر 1399 - 03:42

كباب شیشلیک | طرز تهیه شیشلیک

كباب شیشلیک | طرز تهیه شیشلیک

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کباب شیشلیک:

گوشت راسته گوسفندی با استخوان 800 گرم

 

پیاز رنده‌كرده 2 عدد

 

آبلیموی تازه  یك چهارم پیمانه

 

فلفل دلمه‌ای خردكرده  1 عدد

 

روغن زیتون یك دوم پیمانه

 

زعفران حل‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب شیشلیک:

گوشت را به قطعات 200 گرمی برش بزنید و با آب پیاز، آبلیمو، فلفل دلمه‌ای، روغن زیتون، زعفران و فلفل سیاه به مدت یك شب در یخچال قرار دهید. سپس آن‌ها را به سیخ بكشید و كمی روی ‌آن‌ها بكوبید. می‌توانید بین هر دو قطعه گوشت یك تكه كوچك دنبه قرار دهید. سیخ‌ها را روی آتش زغال قرار دهید. در هنگام پخت چند بار كباب را پشت و رو كنید. كباب را كمی آبدار بردارید و پس از پخت به آن نمك بزنید.

یادآوری: گوشت مخصوص كباب شیشلیك در فروشگاه‌های پروتئینی به صورت برش خورده موجود می‌باشد.

 

برچسب ها: کبابشیشلیکكباب شیشلیكآموزش كباب شیشلیكروش تهیه كباب شیشلیكمواد لازم كباب شیشلیكآشپزی با شیشلیک تعداد بازديد: 1209 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است