Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 09:50

اسکالپ با سالاد اسفناج

اسکالپ با سالاد اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 نفر 

سینه مرغ 1 عدد

تخم‌مرغ 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

آرد سوخاری به میزان لازم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم 

مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج

بی‌بی اسفناج 1 پیمانه

گوجه گیلاسی یک‌دوم پیمانه

گردوی خرد کرده یک‌چهارم پیمانه

دانه انار 3 قاشق سوپخوری

مغز تخم کدو 2 قاشق سوپخوری

نخودفرنگی 2 قاشق سوپخوری

سرکه بالزامیک به میزان لازم

 

آشپزباشی - مریم عکاف

سینه مرغ را از پوست جدا کنید، به شکلی که کتف به آن متصل باشد.

آن‌گاه مرغ را بین کیسه نایلونی قرار دهید و با استیک‌کوب آن را بکوبید.

حالا تخم‌مرغ را با چنگال هم زده کمی نمک و فلفل به آن بیفزائید.

سینه مرغ را در آرد سوخاری و سپس در تخم‌مرغ و مجددا در آرد سوخاری بغلتانید.

اینک دو طرف آن را در روغن سرخ کنید.

روش تهیه سالاد اسفناج 

تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید و سرکه را بیفزائید.

آن‌گاه اسکالپ را روی سالاد قرار دهید و غذا را سرو نمائید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزباشیشور و شیریناسکالپ با سالاد اسفناجاسکالپسالاد اسفناج تعداد بازديد: 799 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است