Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 07:16

مرغ شكم پُر | طرز تهیه مرغ شكم پُر

مرغ شكم پُر | طرز تهیه مرغ شكم پُر

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه مرغ شكم پُر:

مرغ كوچك یك عدد

نمك و فلفل به میزان لازم

روغن 2 قاشق سوپخوری

پیاز خردكرده 2 عدد

غوره 4 قاشق سوپخوری

دانهی انار 4 قاشق سوپخوری

شكر 1 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه مرغ شكم پُر:

ابتدا مرغ را با نمك و فلفل مزهدار كنید. بعد در تابهی مناسبی روغن بریزید و مرغ را در آن سرخ كنید. آنگاه پیاز، غوره، دانهی انار، شكر، رب گوجهفرنگی، نمك و فلفل را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. حالا شكم مرغ را با نیمی از مخلوط فراهم شده پر كنید سپس باقیماندهی مواد را با یك پیمانه آب مخلوط نمائید. حالا مرغ سرخ كرده را همراه با مواد باقیمانده بپزید تا جائی كه آب مرغ تبخیر شود و سس غلیظی به دست آید. اكنون مرغ را در ظرف مناسبی بكشید و سس را روی آن بریزید. اینك خوراك برای پذیرائی آماده است.

برچسب ها: طرز تهیه مرغپخت مرغمرغ شکم پرطرز تهیه مرغ شکم پرنحوه پخت مرغ شکم پر تعداد بازديد: 2461 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است