Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 07:25

چیپس پلو با مرغ

چیپس پلو با مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

برنج دم کشیده .......................   یک پیمانه

فیله مرغ  ....................  200 گرم

محلول زعفران.................یک‌دوم قاشق چایخوری

سیب‌زمینی متوسط.........................یک عدد

پیاز سرخ شده....................یک قاشق سوپخوری

روغن مایع.........................2 پیمانه

هویج متوسط......................2 عدد، پوست گرفته

رنده‌ی پوست پرتقال............................یک قاشق چایخوری

کره.........................یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل......................به میزان لازم

روش‌تهیه

ابتدا بعد از آبکشی و دم کردن برنج، سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و بشویید. برای سهولت کار آن را ریز رنده کرده و در آبکش بریزید. سیب زمینی ها را کاملاً بشویید تا نشاسته سیب‌زمینی رنده شده کاملاً از بین برود. سیب‌زمینی را مدتی در آبکش نگه دارید تا خشک شده و آب اضافی آن کاملاً خارج شود. هویج را نیز به همین شکل رنده کنید ( نیازی به شستن مجدد هویج نمی‌باشد). روغن را در تابه یا قابلمه کوچکی داغ کرده و سیب‌زمینی‌ها را به دفعات سرخ کنید. موقع سرخ کردن سیب زمینی ها آن را اصلاً هم نزنید چرا که سیب‌زمینی‌ها به هم می‌چسبد. شعله گاز را یکنواخت کنید تا همه سیب زمینی ها یکسان سرخ شود.  بعد از سرخ شدن، سیب زمینی ها را در آبکش بریزید تا روغن اضافی کاملاً خارج شود. این کار را با مابقی سیب زمینی‌ها انجام دهید. هویج‌ها را نیز به همین شکل سرخ کنید (هویج زودتر از سیب‌زمینی سرخ می‌شود و باید سریع عمل کنید). هویج‌ها را روی دستمال آشپزخانه بریزید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. فیله‌های مرغ را درسته یا  به صورت مکعبی یا به شکل دلخواه خرد کرده و با کره تفت دهید. پیاز سرخ شده را نیز افزوده و کمی هم با پیاز تفت دهید. محلول زعفران، پوست پرتقال رنده شده، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کنار بگذارید. در دیسی برنج سفید را ریخته و روی آن را به دلخواه با مواد فوق تزئین کنید.

اگر به این غذا کمی زرشک شیرین شده اضافه کنید یک زرشک‌پلوی خوشمزه خواهید داشت.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهچیپس پلو با مرغ تعداد بازديد: 659 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است