Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 25 آذر 1398 - 16:49

چیکن پاکورا (مرغ سوخاری هندی)

چیکن پاکورا (مرغ سوخاری هندی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 – 6 نفر 

سینه مرغ خرد کرده                2 عدد

زیره                                     2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده                          4 حبه

فلفل سبز ریز خرد کرده            3 عدد

نمک                                    به میزان لازم

روغن                                   به میزان لازم 

مواد خمیر

پودر سوخاری                         1 پیمانه

آرد برنج                                 3 پیمانه

آرد ذرت                                 1 پیمانه

پودر خمیر مایه                        1 پیمانه

فلفل قرمز                              1 قاشق سوپخوری

گشنیز ریز خرد کرده                  یک‌دوم پیمانه

آب                                        به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

مرغ، زیره، سیر، فلفل سبز، نمک و روغن را مخلوط کنید.

آن‌گاه پودر سوخاری، آرد برنج، آرد ذرت، پودر خمیر مایه، فلفل قرمز و گشنیز را با هم ترکیب کنید، کم‌کم آب را بیفزائید تا سس نسبتا غلیظی حاصل شود.

آن را به مدت 2 ساعت کنار بگذارید.

سپس مرغ مزه‌دار کرده را به سس آغشته کنید و در روغن داغ آنها را سرخ کنید.

 

برچسب ها: آشپزیغذای هندیآشپزی هندیآشپزباشیمرغ سوخاریشور و شیرینچیکن پاکورامرغ سوخاری هندیدستور تهیه چیکن پاکورا روش تهیه مرغ سوخاری هندی تعداد بازديد: 174 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است