Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 18:19

كباب كشمیری

كباب كشمیری

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سینه مرغ 750 گرم

 

پودر زیره سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

فلفل قرمز یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر سیر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

ادویه گرام‌ماسالا  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

ماست غلیظ 1 پیمانه

 

پنیر گوسفندی خردكرده 300 گرم

 

گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

ادویه گرام‌ماسالا 1 قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

 

پودر هل سبز یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فیله گوجه‌فرنگی خردكرده 3 عدد

 

فلفل دلمه‌ای خردكرده 1 عدد

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

مرغ را مكعبی خرد كنید و همراه با ادویه‌ها و ماست، در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و 24 ساعت در یخچال نگه‌دارید. آن‌گاه مرغ را به سیخ‌های چوبی خیسانده در آب بكشید و در تابه سرخ كنید. سپس كباب را برای پذیرائی، در دیس مناسبی قرار دهید، پنیر را بیفزائید و سس را رویش بریزید و قدری گشنیز بپاشید.

روش تهیه سس: در تابه مناسبی، روغن زیتون بریزید. آن‌گاه ادویه‌ها را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای و پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. حالا آبلیمو را اضافه كنید و سس را از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش کبابمواد لازم کبابآشپزی با کبابروش تهیه کبابآشپزباشیاعظم گلزارمنشكباب كشمیری تعداد بازديد: 1139 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است