Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 10:16

كباب با گـوشت شتـرمـرغ | طرز تهیه کباب شترمرغ

كباب با گـوشت شتـرمـرغ | طرز تهیه کباب شترمرغ

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

كباب با گـوشت شتـرمـرغ

مواد لازم کباب شترمرغ

گوشت شترمرغ باریك برش زده 600 گرم

فلفل سیاه یكدوم قاشق چایخوری

پودر چیلی یك سوم قاشق چایخوری

سیر رنده شده 2 حبه

روغن زیتون یك سوم پیمانه

پیاز خلال شده یك عدد

فلفل سبز قلمی به میزان لازم

پیاز ریز به میزان لازم

نمك به میزان لازم

 

طرز تهیه کباب شترمرغ

در ظرف مناسبی، گوشت شترمرغ، فلفل، پودر چیلی، سیر، روغن زیتون و خلال پیاز را با هم مخلوط كنید. بعد روی آن را بپوشانید و به مدت 1 روز در یخچال قرار دهید تا گوشت كاملاً مزهدار شود. سپس یك یا دو قطعه گوشت، یك عدد فلفل و دوباره یك قطعه گوشت و یك عدد پیاز به سیخ بزنید تا سیخ پر شود. آنگاه روی آتش كباب كنید. در اواخر پخت، رویش نمك بپاشید و در دیس بكشید. این كباب را همراه با برنج یا نان میل كنید.

یادآوری: می‌توان در كنار این كباب، از گوجه‌فرنگی كبابی هم استفاده كرد.

برچسب ها: کباب شترمرغطرز تهیه کباب شترمرغآموزش کباب شترمرغپخت کباب شترمرغ تعداد بازديد: 4847 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است