Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 00:01

كباب كوبیده مرغ

كباب كوبیده مرغ

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه ی کباب کوبیده مرغ:

سینه‌ مرغ 1 كیلوگرم

 

دنبه‌ گوسفندی 150 گرم

 

پیاز 300 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده غلیظ 2 قاشق سوپخوری

 

گوجه‌فرنگی 500 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب کوبیده مرغ:

سینه‌ مرغ و دنبه را چرخ كنید. آن‌گاه پیاز را رنده كنید، آب آن را بگیرید و همراه با نمك، فلفل و زعفران به مرغ بیفزائید و مخلوط كنید. سپس این مخلوط را ورز دهید تا چسبنده شود. حالا هر بار به اندازه 120 گرم از آن را بردارید و به سیخ بكشید و با دست مرطوب به كباب فرم دهید تا كاملاً به سیخ بچسبد.

اكنون سیخ‌های مرغ را به مدت 30دقیقه در یخچال نگه دارید و اینك سیخ‌ها را روی آتش بگذارید و مرغ را كباب كنید. حال كباب كوبیده‌ مرغ را برای پذیرایی در دیس مناسبی قرار دهید و با گوجه‌فرنگی كبابی بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش کبابآشپزی با کبابروش تهیه کبابآشپزباشیاعظم گلزارمنشکباب با مرغكباب كوبیده مرغ تعداد بازديد: 7353 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است