Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1402 - 09:01

سينه مرغ با سس اسفناج و گردو

سينه مرغ با سس اسفناج و گردو

shooroshirin

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

سينه مرغ(بدون پوست و استخوان).....................1 عدد

ادويه..................به مقدار لازم

نمك، فلفل سياه........................به مقدار لازم

پياز ورقه يا خرد شده.....................1 عدد

 

مواد لازم براي تهيه سس:

پياز نگيني خرد شده...................1 عدد

سير پوره شده...................1 حبه

اسفناج خرد شده.....................2 پيمانه

مغز گردوي نيمه شده.........................دو سوم پيمانه

آرد سفيد.......................2 قاشق سوپخوري

ادويه غذا.................به مقدار لازم

آب مرغ.......................3 تا 4 پيمانه

نمك، فلفل........................به مقدار لازم

خامه.....................دوسوم پيمانه

سيب‌زميني متوسط.......................4 عدد

نمك، فلفل.........................به مقدار لازم

روغن زيتون.......................به مقدار لازم

زيره...................به مقدار لازم

 

روش‌تهیه

سينه مرغ را با ادويه‌، نمك و فلفل مزه‌دار كرده و با پياز ورقه شده روي حرارت بسيار كم قرار دهيد تا آب‌مرغ و پياز خارج شده، بپزد. پياز را تفت دهيد تا نرم و براق شود. سپس سير و اسفناج را اضافه كرده تفت دهيد،‌ گردو و آرد سفيد و ادويه را ريخته هم بزنيد سپس آب‌مرغ را اضافه كرده در ظرف را بگذاريد تا بپزد اواخر طبخ نمك و فلفل را اضافه كرده هم زده پس از 5 دقيقه خامه را ريخته مخلوط كنيد و از روي حرارت برداريد و با سينه مرغ كه برش‌ زده‌ايد مخلوط كنيد. سيب‌زميني شسته‌شده را پوست بگيريد از طول به شكل فيله برش بزنيد (با پوست). فويل را روي سيني مورد نظر قرار دهيد و روي آن را چرب كنيد سيب‌زميني‌ را روي آن گذاشته نمك و فلفل و روغن زيتون و زيره را روي آن بپاشيد و كاملاً زير و رو كنيد روي سيب‌زميني‌ها را با فويل پوشانده و در فر 350 درجه فارنهايت يا 180 درجة سانتي‌گراد بگذاريد تا بپزد. سپس از فر خارج كرده و با برنج و اسفناج سرو كنيد.

نكته آشپزي:

  خامه را اواخر طبخ اضافه هم زده و بلافاصله از روي حرارت برداريد تا از جوشيدن آن جلوگيري به عمل آيد.

  در صورت دلخواه مي‌توانيد ابتدا سينه‌هاي مرغ را كمي تفت داده سپس در فر متوسط قرار داد تا بريان شود سپس با سس سرو كرد.

  ادويه شامل فلفل بهار، تخم گشنيز، زيره و زردچوبه به صورت آسياب‌شده مي‌باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهسينه مرغ با سس اسفناج و گردو تعداد بازديد: 341 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است