Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 23:30

كباب كوبیده نگینی | طرز تهیه کباب کوبیده

كباب كوبیده نگینی | طرز تهیه کباب کوبیده

shooroshirin3

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای پخت کباب کوبیده نگینی:

فیله گوساله چرخكرده 500 گرم

 

قلوه گاه گوسفندی چرخكرده 500 گرم

 

پیاز رنده كرده و آبگرفته 200 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده به میزان لازم

 

فیله مرغ 300‌ گرم

 

گوجه‌فرنگی 500 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب کوبیده نگینی:

گوشت فیله و قلوه‌گاه، پیاز، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه مناسبی، بریزید و مخلوط كنید. بعد آن را خوب ورز دهید تا كاملاً چسبنده شود. آن‌گاه گوشت را به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید. سپس هر بار به اندازه 120 گرم از این مخلوط را بردارید و به سیخ بكشید و با دست مرطوب به آن فرم دهید.

اینك فیله‌ مرغ را ریزخرد كنید و با نمك و زعفران مخلوط سازید و روی گوشت بچسبانید. با دست فشار دهید تا تكه‌های مرغ كمی در گوشت فرو برود. سیخ‌ها را در یخچال قراردهید و پس از یك ساعت روی آتش كباب كنید. كباب‌های كوبیده را مطابق شكل بیارائید. و همراه با گوجه‌فرنگی كبابی میل كنید.

یادآوری: توجه داشته باشید كه آب پیاز كاملاً جدا شود به این منظور می‌توانید پیاز رنده كرده را با دست فشار دهید تا آب آن كامل گرفته شود.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیکبابمواد لازم کبابکباب کوبیدهروش تهیه کبابآشپزباشیاعظم گلزارمنشکباب نگینی تعداد بازديد: 2222 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است