Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:55

بوقلمون با میوه

بوقلمون با میوه

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

سیر له شده ........... ۲ حبه

آب پرتقال ترش یا آبلیمو ........ ۴ قاشق سوپخوری

زعفران حل شده........... ۲ قاشق سوپخوری

كره  .............۵۰ گرم

نمک و فلفل .............    به میزان لا‌زم

بوقلمون  ...........  ۱ عدد

پرتقال ...........   ۱ عدد

انگور ..............  ۱ خوشه

گلا‌بی ............۱ عدد

انار.............. ۱ عدد

سیب  ...............۱ عدد

شلیل  ............. ۱عدد

كیوی ................۱ عدد

هویج .............. ۱ عدد

كرفس  ...............  ۱ شاخه

طرز تهیه :

سیر، آب پرتقال، زعفران، كره، نمک و فلفل را با هم مخلوط كنید. بعد از اینكه بوقلمون را تمیز كردید، دستتان را زیر پوست بوقلمون قرار دهید تا به این وسیله بین پوست و گوشت فاصله ایجاد شود. با دست مقداری از سس آماده شده را بین گوشت و پوست (زیر پوست بوقلمون) و مقداری را هم داخل شكم بوقلمون بمالید. سپس بگذارید تا ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا كمی مزه‌دار شود. حالا تمام میوه‌ها را به قطعات ۳-۲ سانتیمتری خرد كرده و داخل شكم بوقلمون را پر كنید. آنگاه داخل سینی فر بگذارید و روی آن را با فویل بپوشانید. ۴-۳ لیوان آب درون سینی ریخته و چند تكه هویج و كرفس را كنار آن قرار دهید و در فر به مدت ۳-۲ ساعت با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت بپزید. اگر آب آن تمام شد كمی آب اضافه كنید. بعد از اینكه پخته شد فویل را برداشته و چند دقیقه دیگر بگذارید در فر بماند تا روی آن طلا‌یی شود.

برچسب ها: آموزش آشپزیکباب بوقلمونبوقلمونطعمدار کردن گوشت بوقلمونبوقلمون با میوه تعداد بازديد: 606 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است