Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 23:36

مرغ دوغی

مرغ دوغی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

ران مرغ: 3 تکه

بطری کوچک دوغ یک نفره: 4 عدد

 کره: 100 گرم

زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

 طرز تهیه

اول بگویم که پخت این مرغ خیلی راحت است و نیاز به صرف زمان زیادی ندارد. برای شروع کره را به دمای محیط برسانید و داخل ماهی تابه بگذارید تا با حرارت ملایم آب شود. حواستان باشد کره را نسوزانید! وقتی کره آب شد، تکه‌های مرغ را داخل کره قرار بدهید و اجازه بدهید تا با حرارت متوسط هر دو طرف مرغ سرخ شود. بعد مرغ سرخ شده را از ماهی تابه خارج کنید و داخل یک قابلمه بچینید. در این مرحله بطری‌های دوغ را داخل قابلمه خالی کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و صبر کنید دوغ به جوش بیاید. در این مرحله حتما شاهد کف‌های زیادی خواهید بود که روی سطح قابلمه جمع شده‌اند. حتما کف‌ها را بگیرید و بعد نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. درب قابلمه را ببینید و سی دقیقه زمان بدهید تا مرغ بجوشد. بعد از این مدت زمان زعفران دم کرده را اضافه کنید و دوباره درب قابلمه را ببندید. حرارت اجاق گاز را کم کنید تا مرغ کم کم بپزد و سس داخل قابلمه غلیظ شود. حالا مرغ دوغی بی‌نهایت خوشمزه شما آماده سرو است که می‌توانید آن را با کره زعفرانی میل کنید. این مرغ خوشمزه را از دست ندهید، از ما گفتن بود!

 نکات مهم

1ـ یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا‌ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می‌خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا‌هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود. اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست.حواستان باشد مرغ‌هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ‌های بسته‌بندی استفاده می‌کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون‌آبه نداشته باشد.

2ـ همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای ۱ قاشق چای‌خوری زعفران ۲ قاشق سوپ‌خوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش‌تری پس بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که استفاده می‌کنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی معمولاً براق هستند.

برچسب ها: آموزش آشپزیمرغادویهطرز تهیه مرغزعفران تعداد بازديد: 195 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است