Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 7 بهمن 1399 - 05:53

اناردون پهلو | طرز تهیه اناردون پهلو

اناردون پهلو | طرز تهیه اناردون پهلو

shooroshirin5

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

مرغ 1 عدد (2 كیلوگرم)

 

نمك‌ و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

روغن 5 قاشق سوپخوری

 

پیازداغ 5 قاشق سوپخوری

 

آب 3 پیمانه (700 میلی‌لیتر)

 

آلو برقانی 500 گرم

 

شكر 3 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلكرده‌ی غلیظ 1 قاشق سوپخوری

 

پیازداغ (اضافی) 5 قاشق سوپخوری

 

دانه‌های انار‌ترش

 

2 - 2/5 پیمانه (حدود 400 گرم)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی

 

مرغ را پاك كنید، بشوئید و با هوله‌ی كاغذی آشپزخانه خشك كنید. آن‌گاه مخلوط نمك، فلفل و زردچوبه را به داخل شكم و اطراف مرغ بمالید.

سپس روغن را در قابلمه‌ی نچسب و مناسبی بریزید و روی اجاق‌داغ كنید و مرغ را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

حالا پیازداغ و آب را بیفزائید و با حرارت متوسط مرغ را بپزید تا جائیكه پس از پختن یك‌دوم پیمانه آب داشته باشد.

در این میان آلوی خیسانده را همراه با 1 پیمانه آب در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید.

شكر و زعفران را بیفزائید و بگذارید خورش جا بیفتد و غلیظ شود. اكنون پیازداغ (اضافی) و دانه‌های انار را اضافه كنید و بگذارید آب خورش كشیده شود.

حالا مرغ را در ظرف مناسبی قرار دهید و مخلوط آلو را با باقیمانده‌ی آب مرغ مخلوط كنید و روی مرغ بریزید.

یادآوری: شما می‌توانید اناردون پهلو را با بوقلمون، اردك و یا مرغابی تهیه كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغغذای شمالیآشپزی شمالیروش تهیه اناردون پهلومواد لازم اناردون پهلواناردون پهلو تعداد بازديد: 2055 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است