Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 تیر 1403 - 00:47

بریانی مرغ عربی

بریانی مرغ عربی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 – 6 نفر 

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد متوسط

کره به میزان لازم

زنجفیل رنده کرده 1 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 1 قاشق سوپخوری

فلفل سبز قلمی ریز خرد کرده 1 عدد

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

ران مرغ 4 تکه

فیله گوجه ریز خرد کرده 2 عدد

بهارات (ادویه) 1 قاشق سوپخوری

ماست 2 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

نعنای خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

برنج 3 پیمانه

هل 5 عدد

برگ بو 2 عدد

چوب دارچین 2 تکه

کره 100 گرم

نمک به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

پیاز را به همراه کره تفت دهید.

آن‌گاه زنجفیل، سیر، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را افزوده و مجدد تفت دهید.

سپس ران مرغ را به همراه گوجه‌فرنگی و بهارات بیفزائید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

حالا به میزان کافی آب اضافه کنید تا مرغ بپزد.

اینک ماست، گشنیز و نعنا را بیفزائید و صبر کنید تا خوراک جا بیفتد.

حالا برنج خیسانده را به همراه هل، برگ بو، چوب دارچین، کره، نمک و به میزان کافی آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید.

آن‌گاه چلو را دم کنید.

سپس به همراه مرغ، بریانی عربی را در ظرف مناسبی سرو نمائید.

برچسب ها: آشپزباشیآشپزی عربیغذای عربیبریانی مرغشور و شیرینبریانی مرغ عربیمرغ بریانی تعداد بازديد: 1024 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است