Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:25

مرغ سوخاری

مرغ سوخاری

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

ساق مرغ ......................4 عدد

مایونز............... 2 قاشق سوپ‌خوری

آب‌لیمو................ 1 قاشق سوپ‌خوری

پاپریکا................... 1 قاشق چای‌خوری

پودر سیر.................. یک‌دوم قاشق چای‌خوری

پودر زنجبیل................... یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

سرکه بالزامیک...................... 2 قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع.................... 1 قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل.................... به مقدار لازم

آرد سوخاری حدود................ 1 پیمانه

پنیر پارمزان................. یک‌چهارم پیمانه

روش‌تهیه

ابتدا ساق‌های مرغ را با مایونز، آب‌لیمو، ادویه‌ها، سرکه و روغن مایع در ظرفی دردار خوب مخلوط کنید و حداقل 3-4 ساعت یا حتا یک شب در یخچال استراحت دهید، سپس در ظرفی دیگر آرد سوخاری و پنیر را مخلوط کرده و ساق‌های مرغ طعم‌دار شده را در این ترکیب بغلتانید تا خوب روی ساق‌ها را بپوشاند (در صورت نیاز برای بهتر کاورشدن از دست استفاده کنید)، سپس به مدت 40 تا 50 دقیقه در فری که از یک ربع قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید قرار دهید. در صورت تمایل به طلایی‌شدن روی مرغ‌ها می‌توانید از شعله بالایی فر (گریل) به مدت کوتاه 3-4 دقیقه استفاده کنید.

نکته:

در صورت تمایل می‌توانید مقداری روغن مایع و کره آب‌کرده را با قلم‌مو آهسته روی ساق‌های کاورشده با پودر سوخاری بکشید.

برچسب ها: مرغ سوخاریطرز تهیه مرغ سوخاری تعداد بازديد: 570 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است