Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 19:20

قاچ خومته (قارچ و خامه)

قاچ خومته (قارچ و خامه)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پیاز خلالی‌شده................. 4 عدد

قارچ اسلایس‌شده..................... 500 گرم

آرد..................... 1 تا 2 قاشق سوپ‌خوری

کره ...................50 گرم

شیر............... 2 پیمانه

خامه ...............100 گرم

روغن مایع ...............به مقدار لازم

زردچوبه، نمک و فلفل................... به مقدار لازم

 

روش‌تهیه

پیازها را سرخ کنید تا طلایی شوند، قارچ را اضافه کرده و تفت دهید، سپس زردچوبه زده و آرد و کره را هم بیفزایید و تفت دهید، شیر را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید تا غذا غلیظ شده و جا بیفتد. هنگام سرو خامه را افزوده و غذا را همراه با نان سرو نمایید.

نکته: در مناطق جنگلی از قارچ‌های خودرو برای این غذا استفاده می‌کنند.

برچسب ها: پیش غذاقاچ خومتهطرز تهیه قاچ خومته تعداد بازديد: 541 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است