Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 آذر 1398 - 09:08

پن‌پن | طرز تهیه پن پن

پن‌پن | طرز تهیه پن پن

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

پـَن‌پـَن | مواد لازم برای تهیه پن پن

مواد لازم برای 10 عدد

پودر مایه خمیر 8 گرم

شكر 1 قاشق چایخوری

آب گرم یك چهارم پیمانه

شیر  1 پیمانه (250 میلیلیتر)

روغن مایع    1 پیمانه (250 میلیلیتر)

آرد  به میزان لازم

نمك یك دوم قاشق چایخوری

روغن مایع برای چرب كردن ظرف  به میزان لازم

 مواد میانی

ژامبون گوشت ریز خرد كرده 3 ورق (100 گرم)

قارچ ریز خرد كرده و سرخ شده  150 گرم

فلفل دلمهای سبز خرد كرده  3 قاشق سوپخوری

فلفل دلمهای قرمز خرد كرده  3 قاشق سوپخوری

ذرت پخته شده  یك دوم پیمانه

سوسیس كوكتل دودی ریز خرد شده 3 عدد

پنیر پیتزا 150 گرم

پودر آویشن قاشق چایخوری

سس گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه پن پن:

در ظرف مناسبی مایه خمیر را با شكر و آب مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. در ظرفی جداگانه شیر، روغن و مایه خمیر را با هم مخلوط كنید و آرد را كمكم بیفزائید. سپس نمك را اضافه كنید. خمیر را 5 دقیقه ورز دهید و در كاسهای چرب شده بگذارید. روی كاسه را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. آنگاه از خمیر به اندازه یك نارنگی كوچك بردارید و روی میز آرد پاشیشده به قطر 22 سانتیمتر باز كنید روی خمیر را به وسیله قلممو سس بمالید و آویشن بپاشید. حالا مقداری از مواد میانی رویش قرار دهید لبه خمیر را مرطوب كنید و یك خمیر به همان اندازه باز كنید و روی خمیر قبلی قرار دهید لبههای دو خمیر را به هم بچسبانید و در سینی مخصوص پیتزا قرار دهید. اینك سینی را در طبقهی بالای فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود پنپن را میتوان به شش قسمت تقسیم كرد و با سس گوجهفرنگی میل كرد.

روش تهیه مواد میانی:

همهی مواد به جز پودر آویشن و سس گوجهفرنگی را با هم مخلوط كنید.

یادآوری: ضخامت این خمیر نباید بیشتر از 3 تا 4 میلیمتر باشد.

برچسب ها: طرز تهیه پن پنآموزش تهیه پن پنپخت پن پنروش پخت پن پن تعداد بازديد: 3661 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است