Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 19:53

لقمه‌های بیکن و اسفناج

لقمه‌های بیکن و اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پیازچه خردشده................... یک‌دوم پیمانه

سیر له‌شده ..................1 قاشق سوپ‌خوری

روغن زیتون ...............1 قاشق سوپ‌خوری

اسفناج خردشده ...............300 گرم

نمک و فلفل................. به مقدار لازم

تاباسکو (سس فلفل) ....................1 قاشق چای‌خوری

خمیر هزارلا............... 500 گرم

بیکن یا کالباس گوشت ................350 گرم

تخم‌مرغ زده‌شده ...............1 عدد

آب.............. 1 قاشق سوپ‌خوری

 

مواد لازم برای سس خردل و هلو

کمپوت هلو..................... یک‌سوم پیمانه

خردل................... یک‌چهارم پیمانه

عسل................ 1 قاشق سوپ‌خوری

فلفل قرمز یک‌چهارم................. قاشق چای‌خوری

روش‌تهیه

پیازچه و سیر را در روغن زیتون تفت داده و سپس اسفناج را اضافه کنید، با حرارت ملایم تفت دهید تا پخته و آب آن کشیده شود، سپس نمک، فلفل و تاباسکو را اضافه کنید. خمیر را نازک باز کرده و به شکل مستطیل‌های بلند ببرید و روی هر مستطیل ابتدا یک لایه بیکن گذاشته و رویش از اسفناج بگذارید و لوله کنید و بعد هر لوله را یک سانتی‌متر برش زده و در سینی فر بچینید، کناره‌ها را از مخلوط تخم‌مرغ و آب مالیده و سپس به مدت حدوداً 20 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بپزید.

روش تهیه سس خردل و هلو

همه مواد را در مخلوط‌کن ریخته و مخلوط کنید و به اندازه دلخواه کنار لقمه‌ها سرو نمایید.

برچسب ها: پیش غذالقمه‌های بیکن و اسفناج تعداد بازديد: 621 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است