Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:27

دست‌پیچ نان لواش

دست‌پیچ نان لواش

shooroshirin

0 0

متوسط

4 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

تخم‌مرغ آب‌پز.............2 عدد

دم پيازچه...............5 عدد

سيرتازه...............1 عدد

تره‌فرنگي................1 عدد

ماست‌خامه‌اي................2 پيمانه

نمك، فلفل...............به ميزان لازم

پنيرخامه‌اي................2 قاشق سوپخوري

كنسرو ماهي كيلكا يا تن‌ماهي...............1 عدد

نان لواش.................3 عدد

روش‌تهیه

تخم‌مرغ، پيازچه، سير و تره‌فرنگي را نگيني خرد كنيد. ماست، نمك، فلفل و پنيرخامه‌اي را با هم مخلوط كرده و همراه با تن‌ماهي در مواد بالا بريزيد. نمك و فلفل را اندازه كرده، كمي هم زده و  نيم‌ساعت مواد را استراحت دهيد. نان‌لواش را در سطح صافي گذاشته و خمير دور آن را بگيريد. مواد را روي نان ريخته و كره آب‌شده را روي نان بكشيد و نان را رول كنيد. رولت را در فويل پيچيده و نيم‌ساعت كنار بگذاريد، سپس با چاقو برش رولتي بدهيد.

برچسب ها: دست پیچپیش غذاطرز تهیه دست پیچدست‌پیچ نان لواش تعداد بازديد: 422 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است