Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:12

سمبوسه گوشتی

سمبوسه گوشتی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پياز متوسط................2 عدد

سير...............1 قاشق چايخوري، رنده شده

زنجبيل.................... 1 قاشق چايخوري، رنده شده

زردچوبه، پودر زيره سبز، فلفل سياه، فلفل قرمز، فلفل سبز و نمك........................به دلخواه

گوشت چرخ‌كرده...................نيم‌كيلو

سيب‌زميني......................1 عدد، خرد شده، ريز

نخودفرنگي...............1 پيمانه،‌  خرد شده

گشنيز، جعفري..................1 پيمانه،‌ خرد شده

ليموترش....................نصف 1 عدد

آرد .....................نيم‌كيلو

روش‌تهیه

طرز تهيه مواد داخل سمبوسه:

 1ـ پياز را خرد كرده و تفت دهيد. قبل از طلايي شدن آن سير، زنجبيل و زردچوبه را اضافه كرده و كمي تفت دهيد، سپس گوشت چرخ‌كرده را به همراه نمك، فلفل و پودر زيره را اضافه كنيد. 2ـ  پس از كشيده شدن آب گوشت، سيب‌زميني خرد شده را اضافه كرده و كمي تفت دهيد. 3ـ نخودفرنگي، گشنيز، جعفري، فلفل سبز خرد شده و آب‌ ليموترش را اضافه كرده و حرارت را كم كنيد.

طرز تهيه خمير سمبوسه:

1ـ آرد را با كمي نمك، روغن يا كره و اندكي آب‌گرم خيس كنيد. آب و روغن را كم‌كم اضافه كنيد تا خمير درست شود. خمير را كمي ورز دهيد. خمير درست شده نبايد به دست بچسبد. پس از آن خمير را داخل يك ظرف دردار گذاشته و به مدت 30 دقيقه تا يك‌ساعت كنار بگذاريد. 2ـ خمير را كمي ورز داده و آن را به چند قسمت مساوي تقسيم كنيد. هر قسمت را گلوله كرده و يكي از گلوله‌ها را روي تخته‌اي كه قبلاً كمي آرد پاشيده‌ايد گذاشته با وردنه باز كنيد.3ـ يك نعلبكي بزرگ را روي خمير قرار داده و فشار دهيد. مي‌توانيد از هر گلوله دو تا سه گردي درآوريد. اضافه را كنار بگذاريد. 4ـ در هر كدام از گردي‌ها يك قاشق سوپخوري مواد گوشتي ريخته و اطراف آن را آب بزنيد. خمير را بسته و قسمت‌هاي اطراف سمبوسه را با انگشت فشار دهيد تا كاملاً بچسبد. 4ـ در يك تابه كه تا نصف آن روغن‌مايع ريخته‌ايد و كاملاً داغ شده است، سمبوسه‌ها را يكي‌يكي سرخ كنيد. سمبوسه‌ها سريع سرخ مي‌شوند و بايد مواظب باشيد كه نسوزند. وقتي هر دو طرف سمبوسه طلايي شد از روغن خارج كرده و داخل ظرفي كه در آن دستمال حوله‌اي قرار داده‌ايد بگذاريد كه روغن آن گرفته شود، سپس سمبوسه‌ها را در يك ظرف دردار قرار دهيد تا نرم بمانند.

نكته:

1ـ سمبوسه را براي شام سرد و يا عصرانه با چاي يا قهوه نيز مي‌خورند.

2ـ اين غذا يكي از معروف‌ترين غذاهاي هندي است كه خيلي مورد پسند همه مي‌باشد.

برچسب ها: طرز تهیه سمبوسهسمبوسهسمبوسه گوشت تعداد بازديد: 630 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است