Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 8 تیر 1401 - 00:07

حلیسه

حلیسه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پیاز داغ...............2 قاشق سوپخوری

سیر داغ...............1 قاشق سوپخوری

نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه..................به مقدار لازم

آب گوشت یا قلم................4 پیمانه

شوید، گشنیز، جعفری، کمی شنبلیله...................350 گرم

جوی پرک..................1 پیمانه

روش‌تهیه

پیازداغ، سیر داغ، ادویه‌جات و آب گوشت را با هم مخلوط کرده  و جوی پرک را در آن بپزید و در نیم ساعت آخر پخت، سبزیجات را اضافه کنید.

برچسب ها: حلیسهطرز تهیه حلیسه تعداد بازديد: 29 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است