Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 22:36

بورک سبزیجات

بورک سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 – 8 نفر 

کره 30 گرم

تره‌فرنگی خرد کرده 1 ساقه

اسفناج خرد کرده 250 گرم

قارچ خرد کرده 8 عدد

نخود فرنگی پخته یک‌دوم پیمانه

ذرت پخته یک‌سوم پیمانه

شوید خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

پودر جوز هندی یک‌هشتم قاشق چایخوری

پنیر خامه‌ای 125 گرم

پنیر موزارلای رنده‌کرده دالیا 100 گرم

خمیر یوفکا 10 ورق

کره اضافی آبکرده 75 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

کره را در تابه روی حرارت قرار دهید.

آن‌گاه تره‌فرنگی را بیفزائید و 30 ثانیه تفت دهید.

حالا اسفناج و قارچ را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر آن را تفت دهید.

سپس نخود فرنگی، ذرت، شوید، نمک، فلفل و پودر جوز هندی را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب نمائید.

از روی حرارت برداشته و صبر کنید. قدری خنک شود.

حالا پنیر خامه‌ای و پنیر موزارلا را افزوده و کاملا مخلوط کنید.

اینک هر بار یک ورق از خمیر برداشته رویش را با کره آغشته کنید و به اندازه یک قاشق سوپخوری از مواد روی لبه خمیر قرار دهید و مانند سمبوسه بپیچید.

در نهایت بورک‌ها را در روغن داغ یا در فر برشته کنید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزباشیبورکشور و شیرینبورک سبزیجاتدستور تهیه بورک سبزیجاتروش تهیه بورک سبزیجاتطرز تهیه بورک سبزیجاتروش تهیه بورک تعداد بازديد: 1127 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است