Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 00:52

اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر

اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر 

بادمجان دلمه‌‌ای 3 عدد متوسط

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن مایع به میزان لازم

گوشت چرخکرده 150 گرم

پیاز رنده کرده 1 عدد درشت

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

نخودفرنگی یک‌دوم پیمانه

پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم

سس گوجه‌فرنگی 1 پیمانه (250 گرم)

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

بادمجان‌ها را بشوئید و به ورقه‌های 2 سانتیمتری برش بزنید.

آن‌گاه بادمجان‌ها را در آبکش بریزید و رویش نمک بپاشید.

سپس یک ساعت آن را کنار بگذارید تا آب میان‌بافتی بادمجان‌ها خارج شود.

اینک بادمجان‌ها را با هوله کاغذی آشپزخانه خشک کنید و در روغن سرخ نمائید.

حالا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید و بعد رب ‌گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را افزوده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

حالا نخودفرنگی را نیز به مواد درون تابه بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.

آن‌گاه روی حلقه‌های سرخکرده بادمجان یک قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم کرده بریزید و رویش را با پنیر بپوشانید.

اینک در ظرف نسوزی سس گوجه‌فرنگی بریزید و بادمجان‌ها را روی سس بچینید.

سپس اسلایس بادمجان را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیآشپزباشیشور و شیریندالیاپنیر دالیاپنیر موزارلای دالیااسلایس بادمجان با گوشت و پنیردستور تهیه اسلایس بادمجان با گوشت و پنیرروش تهیه اسلایس بادمجان با گوشت و پنیرطرز تهیه اسلایس بادمجان با گوشت و پنیر تعداد بازديد: 1019 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است