Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 13:35

مافین فلورانتین

مافین فلورانتین

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر 

كره 20 گرم

اسفناج 300 گرم

خامه‌ی ساده 2 قاشق سوپخوری

سس خردل 2 قاشق چایخوری

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

نان همبرگری كوچك 1 عدد

تخم‌مرغ 2 عدد

پودر پاپریكا یک‌دوم قاشق چایخوری

 

 

آشپزباشی - فرخناز حاتمی

كره را در تابه‌ بریزید و روی اجاق گرم كنید.

آن‌گاه اسفناج را بیفزائید و صبر كنید تا برگ‌های اسفناج نرم شود.

سپس تابه را سرازیر كنید تا آب اسفناج در تابه باقی نماند.

حالا خامه، سس خردل و جعفری را در تابه بریزید و قدری تفت دهید.

اكنون نان را از وسط نصف كنید و در تستر بگذارید تا برشته شود.

اینك روی هر تكه‌ی نان قدری از مخلوط اسفناج بگذارید و یك تخم‌مرغ نیمرو رویش قرار دهید و پاپریکا بپاشید.

برچسب ها: مافینطرز تهیه مافینآشپزباشیشور و شیرینمافین فلورانتیندستور تهیه مافین فلورانتینروش تهیه مافین فلورانتین تعداد بازديد: 60 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است