Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 20:57

پیراشکی مرغ ترکـیــه‌ای

پیراشکی مرغ ترکـیــه‌ای

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

مایه خمیر.......................  یک قاشق سوپخوری

شکر  .................. 1  قاشق سوپخوری

آب ولرم  ................  یک دوم  پیمانه

آرد  ..................500گرم

روغن مایع  ...................50 میلی‌لیتر

نمک.................  یک‌دوم  قاشق چایخوری

آب  .................حدودا 200 میلی‌لیتر

 

مواد لازم میانی

پیاز ...............    1 عدد

قارچ ریز خرد کرده .................150 گرم

فلفل دلمه‌ای ریز خرد کرده  .............. 1 عدد

سینه مرغ پخته و خرد کرده..............200 گرم

ژامبون مرغ خرد کرده ...............200 گرم

نمک و فلفل............     به میزان لازم

پنیر موزارلای رنده شده دالیا............. به میزان لازم

آشپزباشی - نازنین باقری :

روش‌تهیه

مایه خمیر، شکر و آب ولرم را در کاسة مناسبی بریزید و در محیط مناسب قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد را در ظرف مناسبی الک کنید و حفره‌ای در وسط آن ایجاد نمائید. سپس مایه خمیر، روغن و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید. آب را نیز اضافه کنید تا خمیر بدست آید. حالا خمیر را ورز داده و در کاسة چرب کرده قرار دهید و رویش را با سلفون بپوشانید و در محیط آشپزخانه حدود 40 دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. در این فاصله مواد میانی را  آماده کنید. پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس قارچ و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و با شعله زیاد تفت دهید تا آب قارچ کاملا گرفته شود. اینک مرغ، ژامبون، نمک و فلفل را بیفزائید و حدود 10 دقیقه دیگر تفت دهید و از روی اجاق بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. پس از خنک شدن پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.حالا خمیر عمل آمده را ورز دهید تا هواگیری شود. اینک خمیر را به صورت گلوله‌های کوچک در آورده و از مواد میانی در آن بگذارید و پیراشکی را بپیچید و در روغن داغ، سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. اکنون پیراشکی‌ها را در ظرف مناسب پذیرائی سرو نمائید.

برچسب ها: پیراشکیپیراشکی مرغطرز تهیه پیراشکیپیراشکی مرغ ترکـیــه‌ای تعداد بازديد: 398 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است