Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 4 مهر 1399 - 20:39

رول‌های ژامبون و لیمو

رول‌های ژامبون و لیمو

shooroshirin

0 0

متوسط

30 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 30 برش

نان لوف سفید یا قهوه‌ای..................1 عدد

خامة  صبحانه............. 50 گرم

سس مایونز............... 2  قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده كرده............. 2قاشق چایخوری

نمك و فلفل .............به میزان لازم

كرة نرم ...............به میزان لازم

ژامبون ...............250 گرم

شوید ریز خرد كرده...............2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - منیژه غفوری :

 

روش‌تهیه

به كمك چاقوی تیز، روی برشتة نان را ببرید و نان را از ارتفاع به ورقه‌های 7میلیمتری برش بزنید (حدود 5 برش نان خواهید داشت). آن‌گاه روی ورقه‌های نان را بپوشانید تا خشك نشود! حالا خامه، سس مایونز، پوست لیمو، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس روی میز كار را با سلیفون بپوشانید و یك لایه از نان را رویش بگذارید. بعد روی نان كره بمالید و یك ورق ژامبون رویش بگذارید. حالا مایة‌ نازكی از مخلوط خامه، روی ژامبون بمالید و شوید و فلفل سیاه بپاشید.

 اكنون به كمك سلیفون نان را از درازا رول كنید و در سلیفون بپیچید. به همین ترتیب نان‌های باقیمانده را فراهم كنید و 25 دقیقه، در یخچال بگذارید. اینك هر یك از رول‌ها را به 5-6  برش تقسیم كنید و ساندویچ را برای پذیرائی در پیك نیك، در بسته بندی ‌مناسبی قرار دهید.

 

 

خواص  لیمو

لیموترش سرشار از ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌هاست که آن را در زمره سالم‌ترین میوه‌های روی سیاره زمین قرار می‌دهد. شربت آب لیمو طعم فوق‌العاده‌ای دارد، اما استفاده مصرف مداوم آن به دلیل شکر زیادی که به این شربت اضافه می‌شود برای سلامتی مفید نیست.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهرول‌های ژامبون و لیموطرز تهیه رول‌های ژامبون و لیمو تعداد بازديد: 121 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است