Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 18:47

لقمه های مرغ با خمیر میل فوی

لقمه های مرغ با خمیر میل فوی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم 6 تا 8 نفر 

سیب‌زمینی پخته و خرد کرده 2 عدد متوسط

سینة مرغ پخته و خرد کرده 1 پیمانه

شوید تازه خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

گردوی خرد کرده یک‌سوم پیمانه

پنیر لبنه 200 گرم

سس مایونز قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

سیر له کرده 1 حبه

خمیر میل‌فوی 300 گرم

 

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

سیب‌زمینی، مرغ، شوید، گردو، پنیر لبنه، مایونز، نمک، فلفل و سیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و یک ساعت در یخچال بگذارید.

آن‌گاه خمیر میل‌فوی را به ضخامت 2 میلیمتر روی سطح آرد پاشیده پهن کنید.

حالا با کاتر مستطیل شکل قالب بزنید و در سینی بچینید.

سپس در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

حالا حرارت را به 170 درجه سانتیگراد برسانید و 15 دقیقه دیگر بپزید تا مغزپخت شود.

اکنون سینی را از فر بیرون آورده تا نان‌ها خنک شود.

سپس هر نان پخته و لایه‌لایه شده را با یک برش طولی به دو قسمت تقسیم کنید.

حالا روی قسمت زیرین یک قاشق سوپخوری از مواد فراهم ‌کرده بگذارید و لایه رویی را رویش قرار دهید و قدری بفشارید.

اکنون رویش را با گوجه‌گیلاسی بیارائید.

برچسب ها: خمیر میل فویآشپزباشیلقمه مرغشور و شیرینلقمه های مرغ با خمیر میل فویدستور تهیه لقمه های مرغ تعداد بازديد: 1560 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است