Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 مهر 1398 - 14:10

اردور تخم مرغ فلفلی

اردور تخم مرغ فلفلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر 

تخم‌‌مرغ  پخته 6 عدد

پیازچه‌ی خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

فلفل تند خرد كرده 1 عدد ریز

سس مایونز 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

سس خردل 1 قاشق چایخوری

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

پنیر چدار رنده كرده 30 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

پودر چیلی برای تزئین به میزان لازم

 

آشپزباشی - فرخناز حاتمی

پوست تخم‌مرغ‌ها را بكنید و از درازا نصف كنید و زرده‌‌هایش را درآورید.

آن‌گاه زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها، پیازچه، گشنیز، فلفل، سس مایونز، سس خردل و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

اكنون سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را با این مخلوط پر كنید و رویش پنیر و پودر چیلی بپاشید.

سپس روی اردور را بپوشانید و تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزیاردورآشپزباشیاردور تخم مرغطرز تهیه اردورشور و شیریناردور تخم مرغ فلفلیدستور تهیه اردور تخم مرغ فلفلیروش تهیه اردور تخم مرغ تعداد بازديد: 101 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است