Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 13:12

بورک اسفناج و قارچ

بورک اسفناج و قارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

قارچ ورقه‌ای خرد کرده 1 کیلو گرم

اسفناج تمیز کرده و خرد کرده 2 کیلو گرم

روغن به میزان لازم

سیر له کرده  3 حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر موزارلا 300 گرم

کره آبکرده 100 گرم

خمیر فیلو  8 ورق

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

قارچ را تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود. آن‌گاه اسفناج را 5 دقیقه بخارپز کنید تا حجم آن کم شود.

حالا قدری روغن در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید، سیر را اضافه کنید و قدری تفت دهید.

سپس اسفناج را افزوده و به همراه نمک و فلفل چند دقیقه تفت دهید.

اینک قارچ را بیفزائید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود.

حالا مواد را با پنیر مخلوط نمائید. سپس ظرف مناسبی را با کره چرب کنید و یک لایه از خمیر را در کف ظرف بیندازید، روی آن را با کره آغشته نمائید و اینکار را تا 4 لایه تکرار کنید.

اکنون مخلوط اسفناج را روی سطح خمیر قرار دهید و چهار لایه خمیر دیگر را با آغشته کردن هر لایه روی اسفناج قرار دهید.

حالا آن را در طبقه وسط فر گرم کرده به مدت تقریبی 30 دقیقه با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید تا سطح خمیر طلایی شود.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللانواع بورکغذای ترکیه ایآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع غذا با اسفناجپیش غذای خوشمزهپیش غذای سادهطرز تهیه بورکبورک اسفناج و قارچ تعداد بازديد: 5320 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است