Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 10:22

سوفله بادمجان سوخاری

سوفله بادمجان سوخاری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  براى  4 نفر 

بادمجان کبابی 4 عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

آرد گندم  100 گرم

تخم‌مرغ همزده 3 عدد

پودر سوخاری 150 گرم

روغن به میزان لازم

سس سفید 100 گرم

پنیر موزارلا رنده کرده  80 گرم

سفیده تخم‌مرغ زده و پوک شده 3 عدد

آشپزباشی - کیان رنجبر

بادمجان‌‌ها را پس از کبابی کردن پوستشان را جدا کنید و با کف دست اندکی پهن کرده، نمک و فلفل رویشان بپاشید.

آن‌گاه به آرد گندم آغشته کنید سپس در تخم‌مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن بسیار کم در تابه سرخ کنید تا سطح آن تغییر رنگ پیدا کند.

اینک روی هر کدام را ابتدا با سس و بعد اندکی پنیر و سفیده تخم‌مرغ بیارائید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 8 الی 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

برچسب ها: غذای مللانواع سوفلهآشپزباشیکیان رنجبرغذای فرانسویانواع سوفله و گراتنسوفله بادمجانسوفله بادمجان سوخاری تعداد بازديد: 1348 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است