Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 اردیبهشت 1403 - 01:08

طرز تهیه جوجه کباب | انواع جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب | انواع جوجه کباب

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

فیله مرغ مزه‌دار کرده 500 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری

زیتون بدون هسته 20 عدد

گوجه گیلاسی 10 عدد

جعفری 3 شاخه

لیموترش 1 عدد

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فیله‌های مرغ را با نمک، فلفل و زعفران مزه‌دار کنید. آن‌گاه به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

حالا فیله‌ها را به صورت حلزونی شکل دهید و به صورت یک در میان با زیتون و گوجه‌گیلاسی در سیخ چوبی فرو برید.

سپس روی سطح گریل جوجه را کباب کنید و با جعفری و حلقه‌های لیموترش آن را بیارائید.

سایر انواع غذا با جوجه کباب:

جوجه کباب عربی

مواد مورد نیاز جوجه کباب عربی:

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز خلالی خرد کرده  100 گرم

نمک به میزان لازم

سینه مرغ ( خرد کرده)  400 گرم

ماست 50 گرم

خامه 50 گرم

هات سس 2 قاشق سوپخوری

هل 3 عدد

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

زعفران دمکرده 2 قاشق سوپخوری

پودر زیره  یک‌چهارم قاشق چایخوری

فلفل سفید یک‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

پیاز، نمک و تکه‌های مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و چند دقیقه هم بزنید تا آب پیاز جذب مرغ شود.

آن‌گاه بقیه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و به مخلوط فراهم کرده بیفزائید. اینک در ظرف مناسبی بریزید و 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.

حالا تکه‌‌های مرغ را به سیخ چوبی کشیده و با روغن کم تفت دهید.

جوجه کباب

خوراك جوجه کباب

مواد مورد نیاز این جوجه کباب:

فلفل چیلی خردكرده 1 عدد

 

پیاز سفید، چهارقاچ‌كرده 80 گرم (1 عدد كوچك)

 

سیر له ‌كرده 2 حبه

 

تخم گشنیز، سائیده 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

ران مرغ 3 سانتیمتری خرد كرده 8 عدد (1/600 كیلوگرم)

طرز تهیه خوراک جوجه کباب 

فر(تاون) را از قبل با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد گرم نمائید و روی سینی فر كاغذ روغنی قرار دهید.

فلفل چیلی، پیاز، سیر، تخم گشنیز، ‌آبلیمو و روغن زیتون را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز یا مخلوط كن بریزید تا خمیر نرمی به‌دست آید.

حالا، تكه‌های مرغ و مخلوط آماده را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس مرغ را به سیخ بكشید.

اكنون، سیخ‌های مرغ را در یك ردیف روی سینی فر بچینید و در حدود 20 دقیقه یا تا زمانی كه برشته شوند، در فر بپزید.

اینك، جوجه‌كباب را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید.

خوراک جوجه کباب


جوجه‌ كباب بدون استخوان

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب بدون استخوان:

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده غلیظ 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خلالی خردكرده 1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای سبز خردكرده 1 عدد

 

سینه یاران مرغ خردكرده  750 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

طرز تهیه جوجه کباب بدون استخوان: 

در كاسه مناسبی، روغن زیتون، نمك، فلفل، زعفران، پیاز و فلفل را بریزید. آن‌گاه مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید و یك شب در یخچال نگه‌دارید تا مزه‌دار شود. سپس تكه‌های جوجه را به سیخ بكشید و روی آتش كباب كنید. حالا جوجه كباب را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید و با برنج زعفرانی، گوجه‌فرنگی كبابی، لیموترش، پیاز و جعفری بیارائید.

یادآوری: جوجه كباب با استخوان را نیز می‌توانید به همین روش تهیه نمائید.

جوجه کباب

برچسب ها: اعظم گلزارمنشجوجه کبابغذا با گوشت مرغجوجه کباب با زیتونکباب جوجهطرز تهیه جوجه کباب تعداد بازديد: 2630 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است