Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 10:25

سالاد فیله مرغ با پرتقال

سالاد فیله مرغ با پرتقال

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

عسل 2 قاشق سوپخوري

آب پرتقال 125 ميلي‌ليتر (يك‌دوم پيمانه)

سس سويا 2 قاشق سوپخوري

سير له كرده 1حبه

فیله مرغ 4 عدد

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 200 گرم

فیله پرتقال از 2 عدد بزرگ

كاهوی خرد كرده 1 بوته كوچك

مواد لازم برای تهیه سس پرتقال و عسل:

عسل  2 قاشق سوپخوری

آب پرتقال 125 میلیليتر  (يك‌دوم پيمانه)

سس سويا 2 قاشق سوپخوري

ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی

عسل، آب پرتقال، سس سويا، سير و فيله‌های مرغ را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه روی ظرف را بپوشانيد و يك شب در يخچال نگه داريد.

حالا فيله‌های مرغ را روی صفحه مشبك فر قرار دهيد و آن را گريل كنيد تا برشته شوند. سپس قارچ را به همراه 2 قاشق سوپخوری روغن در تابه مناسبی روي اجاق تفت دهيد.

اينك در ظرف مناسبی قارچ، فیله پرتقال، كاهو و فيله‌های برشته شده و خرد كرده مرغ را مخلوط كنيد و از سس آماده كرده روی سالاد بريزيد و آن را سرو نمائيد.

روش تهیه سس پرتقال و عسل: عسل، آب پرتقال و سس سويا راخوب با هم مخلوط كنيد.

برچسب ها: انواع سالادآشپزباشیایران کوهستانیسالاد فیله مرغ تعداد بازديد: 1394 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است