Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 19:40

خورش گل کلم

خورش گل کلم

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت چرخکرده 500 گرم

روغن به میزان لازم

پیازداغ  4 قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

گل کلم 500 گرم

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

گوشت و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه پیاز داغ، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

حالا رب گوجه‌فرنگی را افزوده و پس از چند دقیقه به میزان کافی آب بریزید تا گوشت بپزد. سپس گل‌کلم‌ها را به تکه‌های مناسب خرد کنید و در روغن تفت دهید و به گوشت اضافه کنید تا بپزد.

اینک آبلیمو را افزوده و خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: انواع خورشآشپزباشیخورش گل کلملعظم گلزارمنش تعداد بازديد: 1399 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است