Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 4 خرداد 1403 - 05:10

بوریتو ی مکزیکی

بوریتو  ی مکزیکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

نان ترتیلا 4 عدد

برنج مکزیکی پخته 1پیمانه

لوبیا قرمز پخته 1پیمانه

مرغ پخته و خرد کرده 2 پیمانه

سس سالسا 1پیمانه

کاهو خرد کرده 1 عدد کوچک

مواد لازم برای تهیه سس سالسا:

گوجه فرنگی خرد کرده 2عدد درشت

پیاز خرد کرده 1عدد کوچک

چیلی 1عدد

گشنیز خرد کرده  2 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه 2قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه نان ترتیلا:

آرد گندم  375 گرم (دو و نيم پیمانه)

بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

نمک 1 قاشق مرباخوری

روغن 2 قاشق سوپخوری

شير به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - شهناز فصاحتی

نان را در ظرف مناسبی قرار دهید. آن گاه برنج مکزیکی را در وسط آن بریزید. حالا لوبیا، مرغ، سس سالسا و کاهو را به ترتیب روی برنج ریخته و از لبه، نان را رول کنید.اینک بوریتوهای آماده را در ظرف مناسبی قرار دهید.

روش تهیه سس سالسا: گوجه فرنگی، پیاز، چیلی، گشنیز، آبلیمو، نمک و فلفل را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا پوره شود.

روش تهیه نان ترتیلا: ابتدا آرد را الک کنید.آن گاه بیکینگ پودر،نمک،روغن و شیر را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست آورید. سپس خمیر را به مدت 15دقیقه استراحت دهید.

اینک هر بار به اندازه یک نارنگی کوچک از خمیر برداشته، روی سطح میز کار قدری آرد پاشیده و خمیر را به شکل دایره باز کنید. حالا دو طرف خمیر را در تابه مناسبی بپزید. به همین ترتیب بقیه نان را نیز بپزید.

یادآوری: از این نان برای بوریتو و فاهیتا می‌توانید استفاده کنید.

برچسب ها: آشپزباشیغذای مکزیکیبوریتوی مکزیکینان ترتیلا تعداد بازديد: 1766 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است