Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:32

بنيۀ ميگو

بنيۀ  ميگو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

ميگو تميز كرده 500 گرم

نمك به ميزان لازم

هات سس يك قاشق چايخوری

آبليموی تازه يك‌سوم پيمانه

تخم‌مرغ همزده 3 عدد

آب سرد 1 پيمانه

شير 1 پيمانه

بيكينگ‌پودر 1 قاشق چايخوری

نمك و فلفل سیاه به ميزان لازم

ماءالشعير 1 پيمانه

زعفران حلكرده به ميزان لازم

آرد الك كرده به ميزان لازم

روغن ذرت 5 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر

ابتدا ميگوها را به مدت 10 دقيقه در مخلوط نمك، هات سس و آبليمو استراحت دهيد. آن‌گاه تخم‌‌مرغ، آب، شير، بيكينگ‌پودر، نمك، فلفل، ماءالشعير و زعفران را در كاسه مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد.

اينك آرد را كم‌كم بيفزائيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا كاملا يكدست شود. ميزان غلظت مايه بايد به اندازه‌ای باشد كه سطح ميگو را كاملا بپوشاند و مایه بنيه از آن چكه نكند.

حالا ميگو‌های مزه‌دار كرده را در آرد بغلتانيد و در خمير بنيه فرو بريد و در روغن داغ فراوان سرخ كنيد.

يادآوری: خمير بنيه بعد از يك روز کمی سفت میشود كه میتوانيد با اضافه كردن کمی شير غلظت آن را مناسب كنيد.

برچسب ها: غذای دریاییبنیه میگوخمیر بنیهآشپزباشیکیان رنجبر تعداد بازديد: 1361 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است