Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 17:21

نخودپلو

نخودپلو

shooroshirin

2 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج 600 گرم  (4 پيمانه)

روغن يا كره به ميزان لازم

فلفل دلمه‌ای قرمز يك سوم پيمانه

فیله مرغ خرد كرده 500 گرم

كنسرو نخودفرنگی يك پيمانه

هويج پخته خرد كرده سه‌چهارم پيمانه

كنسرو ذرت يك دوم پيمانه

شويد تازه خرد كرده يك پيمانه

نمك به ميزان لازم

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

برنج را بخيسانيد، بپزيد و آبكش كنيد. آن‌گاه قدری روغن در قابلمه ريخته، برنج را در آن بريزيد و به مدت 30 دقيقه دم بگذارد. حالا در تابه مناسبی قدری كره بريزيد و روی اجاق بگذاريد.

سپس فلفل دلمه‌ای و فیله مرغ را بيفزائيد و تفت دهيد. اينك نخود، هويج، ذرت، شويد، نمك و زعفران را اضافه كنيد و دو دقیقه ديگر مواد را تفت دهيد.

حالا مواد فراهم كرده را با برنج دم كشيده مخلوط كنيد و برای پذيرائی در ظرف مناسبی بكشيد.

برچسب ها: انواع پلونخود پلوآشپزباشیاعظم گلزارمنشپلو سبزیجات تعداد بازديد: 2039 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است