Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 15:49

ماهی تنوری با برنج

ماهی تنوری با برنج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

برنج 100 گرم

كره 50 گرم

شير 50 ميلي‌ليتر

گشنيز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

نمك به ميزان لازم

پنير پارمسان 50 گرم

ماهی قزل‌آلای كوچك 2 عدد

ماهنامه آشپزباشی - کیان رنجبر

برنج را با كره اندکی تفت دهيد آن‌گاه شير را اضافه كنيد و پخت را ادامه دهيد تا شير كاملا جذب برنج شود. سپس گشنيز، نمك و پنير پارمسان را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

اينك ماهي قز‌ل‌آلا را از قسمت كمر برش بزنيد و استخوان را از فيله جدا كنيد و با دست به شكل كاسه درآوريد. حالا برنج تهيه شده را داخل آن بريزيد و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت 15-20 دقيقه بپزيد.

يادآوری 1: برای طعم‌دار كردن برنج میتوانيد از سرکه بالزاميك و يا سويا سس نيز استفاده كنيد.

يادآوری 2: میتوانيد از پنير گودا به جای پنير پارمسان استفاده كنيد.

برچسب ها: غذای دریاییآشپزباشیکیان رنجبرماهی تنوری با برنج تعداد بازديد: 1337 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است